Compania ieșeană de dezvoltare software și suport tehnic, IntelligentBee, lansează o nouă platformă de self-ticketing – Eventway. Destinată comercializării de bilete electronice, platforma se bazează pe modelul B2B și pune la dispoziție un proces de management intuitiv.

Biletele pot fi achiziționate prin cele mai cunoscute mijloace de plată și sunt identificabile prin codul QR (Quick Response).

Pe fondul maturizării pieței în ultimii ani, nișa evenimentelor reprezintă un model de business care devine tot mai profitabil, fie că activezi ca organizator, fie că livrezi un serviciu de dezvoltare în industria interactivă. De la concertele gratuite din anii 2000, piaţa a evoluat semnificativ, iar investiţiile în logistică şi promovare au modificat comportamentul de consum al participanților. Festivalurile mari din ultimii ani au demonstrat că businessul în acest domeniu poate fi profitabil, în condiţiile dezvoltării unor servicii la standarde occidentale. Toate acestea se aliniază cu misiunea Eventway de a simplifica organizarea evenimentelor și vânzarea biletelor, precum și de a îmbunătăți experiența participanților, a declarat Iulian Maftei, Lead Communication Manager Eventway.

Prima etapă de dezvoltare a platformei este evaluată la un an și jumătate, prima versiune fiind MVP. Eventway gestionează, pentru început, funcții esențiale pentru orice platformă de self-ticketing: bilete nominale livrate imediat, tranzacții efectuate în siguranță, check-in prin aplicație la intrarea în eveniment, monitorizarea în timp real, generarea de coduri promoționale, rapoarte detaliate, check-out intuitiv, acces dashboard de pe orice dispozitiv.

Eventway aduce o funcție nouă

Pe lângă îmbunătățirea funcțiilor deja existente, Eventway introduce o opțiune nouă pe piața din România. Astfel că, organizatorii pot primi feedback post-event, fiind ajutați să identifice aspectele ce pot fi îmbunătățite și dezvoltate în organizarea edițiilor următoare. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să își rezerve locurile în cadrul evenimentelor, aplicația de check-in fiind actualizată constant.

Eventway este dezvoltat de trei persoane desemnate de IntelligentBee: un Product Manager, un Lead Developer și un User Interface Designer, scrie publicația start-up.ro.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment