Zurich Innovation World Championship are în plan să găsească cele mai bune și inovative trei startup-uri specializate pe domeniile: mobilitate, clădiri inteligente, planificare financiar și eHealth. Câștigătorii competiției globale vor fi parteneri cu Zurich, oferindu-le posibilitatea să își îndeplinească obiectivele.

Zurich Insurance Group se ocupă de competiția la nivel global, care se concentrează pe startup-uri deja lansate pe piață, care aduc soluții inovative și originale. Startup-uri din peste 20 de țări din întreaga lume pot aplica, dacă se încadrează în una dintre cele patru categorii prezentate: mobilitate, clădiri inteligente, planificare financiară și eHealth.

Competiția se desfăsoară în trei etape: națională, regională și globală

În fiecare etapă concurenții vor trebui să demonstreze cât de relevant este produsul sau serviciul pe care afacerea lor îl prestează și ce impact are acesta pe piața locală. Din cele patru regiuni se va selecta câte un startup, urmând ca în luna februarie, cele mai bune trei startup-uri, să fie declarate câștigătoare.

Startup-urile câștigătoare vor avea la dispoziție resursele necesare pentru realizarea proiectului, expunere media și susținere din partea Zurich Insurance Group.

Până pe data de 30 septembrie, startup-urie doritoare se pot înscrie în competiție pe site-ul oficial.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment