Din luna august a acestui an, la conducerea Carrefour România au avut loc câteva schimbări. Astfel, a fost ales noul CEO, francezul Jean Richard de Latour.

Jean Richard de Latour nu este nou în Grupul Carrefour România. Deși, anterior a ocupat funcția de Director Operațional Hipermarket Bassin Grand Nord în Franța, el activează în Carrefour România încă din anul 2013, când ocupa funcția de Director Studii, Inovație și Afaceri Publice.

Un an mai târziu a fost numit în funcția de Director de Cabinet al Președintelui Director General al Grupului Carrefour.

Am primit cu bucurie acest mandat în România. Este o onoare și o provocare pentru mine să conduc operațiunile Carrefour în România, una dintre cele mai importante țări din Grupul Carrefour. Aștept cu nerăbdare această nouă etapă profesională pentru a continua dezvoltarea companiei. Știu cât de implicată și profesionistă este întreaga echipă din România și sunt convins că, în următoarea perioadă, vom reuși să identificăm și să implementăm noi oportunități de creștere, a declarat Jean Richard de Latour.

El este absolvent al Școlii Naționale de Administrație, deține un Master în Afaceri Publice și va lucra cu o echipă formată din 6 membri.

Grupul Carrefour deține 306 magazine, dintre care 32 de hipermarket-uri Carrefour, 220 de supermarket-uri, 42 de magazine de proximitate Express, 10 magaxine de proximitate Contact și un magazin online.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment