Suntem înconjurați zilnic de factori care produc stres și inconveniențe. Deseori, impulsurile ne trimit spre căile cele mai sigure și rapide de a scăpa de nervi: spargem, aruncăm, distrugem.

Însă, oriunde ne-am afla, fie la serviciu, fie acasă, aceste crize de furie ne pot aduce multe alte probleme. Astfel, în urmă cu 10 ani, americanii au găsit soluția: anger room. Aici oamenii pot distruge contra cost diferite obiecte, folosindu-se de baros, bâtă de baseball sau rangă.

Anger room în România

Marius Neagoie a adus acest concept și în România. Cu o investiție de 15.000 de euro, tânărul arhitect de 33 de ani a deschis în București Break Room, primul anger room din România.

Cred că toţi am vrut să spargem ceva la un moment dat acasă. Noi nu servim ca o terapie, ci mai mult ca un fel de a te destresa, afirmă Marius Neagoe.

Înainte de a intra în Break Room, fiecărui doritor i se oferă un instructaj și echipament de protecție, compus din cască, mănuși, ochelari și halat de protecție. Pachetele costă între 50 și 150 de lei, iar pentru încă 20 de lei, clienții vor pleca acasă cu un videoclip și trei fotografii, care ilustrează experiența de la Break Room.

Marius Neagoe a descoperit din întâmplare conceptul de anger room și i-a considerat obligatorie prezența și în țara noastră. După aproximativ două luni de cercetare, planificare și analiză a tot ceea ce include acest concept, a luat naștere primul Break Room din țară, la jumătatea lunii mai. Acesta dorește să își extindă afacerea și în alte mari orașe din țară, estimând, până la sfârșitul anului, o cifră de afaceri de 50.000 de euro.

Primele reacții sunt încurajatoare. Avem multe cereri de tip corporate, grupuri de colegi care vin într-un soi de team building original la noi. Mai sunt solicitări numeroase de vouchere cadou de la aniversări de nuntă la surprize inedite sau petreceri tematice, de exemplu petrecerea burlăcițelor. Interesul publicului este crescut, ca la orice premieră, și ne propunem să îl menținem ridicat prin propunerea constantă de concepte surprinzătoare, a mărturisit tânărul arhitect.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment