News

Uber și pizza? UBER EATS a fost lansat în București

Uber Eats își propune să livreze comenzile în mai puțin de 35 de minute

Uber Eats este aplicația care a devenit deja celebră pentru modul în care livrează mâncare milioanelor de utilizatori din întreaga lume, printr-o simplă apăsare de buton.

În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orașe,  Uber Eats promite o multitudine de opțiuni pregătite și livrate în siguranță, obiectivul lor fiind acela de a ajunge în mai puțin de 35 minute la destinație, conform declarațiilor conducerii companiei.

Uber Eats își propune să livreze comenzile în mai puțin de 35 de minute

„Suntem extrem de încântați să aducem Uber Eats în București, la scurt timp după ce am lansat aici UberGREEN, cu mașini electrice. Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-și doresc, când doresc, livrate cu o uber viteză. București se alătură celorlalte sute de orașe din întreaga lume care au îmbrățișat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluționat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre mașini.” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Peste 100 de restaurtante din București – disponibile în Uber Eats

Bucureștenii vor putea alege și comanda acum dintr-o multitudine de opțiuni culinare printr-o simplă apăsare de buton, folosind Uber Eats – indiferent de context sau zi a săptămânii – din meniurile a peste 100 de restaurante din capitală.

Începând de la restaurantele din grupul City Grill (Hanu’ lui Manuc, Restaurant Pescăruș, Trattoria Buongiorno și Hanu’ Berarilor și City Grill), Pep&Pepper, Pizza Bonita, El Torito sau Japanos și până la restaurantele Fish House, Atelierul de TarteSimbio, BurgerVan sau Finca by Alioli, utilizatorii vor putea accesa aplicația și selecta dintr-o gamă foarte largă de opțiuni culinare.

Deocamdată, serviciul Uber Eats este disponibil în zona centrală a Bucureștiului, dar include și zone ca Drumul Taberei, Tei, Parcul Tineretului, Pipera și Dristor;  în continuare, și celelalte cartiere urmează să fie disponibile în aplicație.

Mâncare livrată cu uber viteză

Pentru a-și atinge obiectivul mai sus menționat, acela de a livra comenzile în mai puțin de 35 de minute, Uber Eats propune livrările prin intermediul bicicletelor, mașinilor și chiar scuterelor și ne permite, totodată, să urmărim comanda în timp real – de la solicitare, până la expediere.

Cum funcționează?

  1. Descarcă aplicaţia sau accesează  www.ubereats.com (aplicația este valabilă atât pe Android, cât și pe iOS);
  2. Înregistrează-te sau conectează-te direct la contul tău de Uber existent;
  3. Introdu punctul de livrare – locul în care dorești ca mâncarea să îți fie livrată;
  4. Selectează restaurantul și plasează comanda. Poți selecta restaurantul și în funcție de restricțiile dietetice, preferințe, prețuri sau timpul de livrare;
  5. Finalizează-ți plasarea comenzii și plătește folosind cardul, ale cărui date au fost deja introduse în aplicație;
  6. Îți poți urmări în timp real comanda – și poți vedea cum este preluată și livrată direct în punctul de livrare menționat de tine.

Ce este mai interesant?

La Uber Eats, ai posibilitatea de a-ți planifica plasarea și livrarea comenzilor chiar cu o săptămână înainte. Chiar dacă dorești doar o salată de varză, Uber Eats ți-o va livra – asta pentru că nu există o comandă minima. Toate prețurile sunt stabilite de către restaurantele partenere, iar costul fix de livrare este în valoare de 7,5 lei, indiferent de cât de mult (sau puțin) comanzi. Dacă ți-a plăcut salata de varză, ghici ce anume îți va sugera Uber Eats să comanzi data viitoare.

Exact, salată de varză. Aici vorbim despre recomandările personalizate, în care îți vor fi sugerate opțiuni culinare, adrese de livrare din trecut, opțiuni cu timp de livrare mai mic sau chiar cele mai populare feluri de mâncare din apropierea casei.

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment