News

Twitter își mută atenția asupra evenimentelor majore

Evenimentele care au loc și care i-ar putea interesa pe utilizatori vor fi promovate într-o secțiune dedicată a paginii de căutare, pentru a fi mai ușor de găsit.

Twitter, rețeaua de socializare fondată în 2006, a declarat că își schimbă serviciul pentru a atribui mai mult spațiu evenimentelor majore precum Cupa Mondială, cutremure și alegeri electorale, în ideea de a ușura accesul utilizatorilor la tweet-uri cât mai interesante.

BREAKING NEWS… pe Twitter

Spre deosebire de alte rețele de socializare, precum Facebook, care nu au ca prioritate știrile,  Twitter încearcă să acorde utilizatorilor accesul cât mai rapid la evenimentele live și știri în timp real.

Evenimentele care au loc și care i-ar putea interesa pe utilizatori vor fi promovate într-o secțiune dedicată a paginii de căutare, pentru a fi mai ușor de găsit.

Primul lucru pe care îl văd utilizatorii atunci când deschid Twitter pe un smartphone sunt mesajele, ce vor apărea în partea de sus a paginii, a precizat Keith Coleman, vicepreședinte al Twitter pentru produs.

Ne dorim ca Twitter să fie mica pasăre de pe umărul nostru, care ne spune ce trebuie să știm, atunci când trebuie să știm, declară Keith Coleman – Vicepreședinte al Twitter.

În funcție de mesajele primite, utilizatorii vor avea acces la o selecție de tweet-uri, imagini și video-uri, pe anumite subiecte, realizată cu ajutorul unor algoritmi bine construiți.

Modificări vor fi și asupra funcției „Momente”, lansată în 2015,  ele vor fi mai ușor de văzut, deoarece vor apărea pe verticală și nu pe orizontală, cum sunt acum.

Pe Twitter vei putea, de asemenea, ține pasul cu fiecare gol marcat în meciurile din Cupa Mondială, în pagina dedicată turneului sau pe paginile individuale ale fiecărui joc.

Rețeaua de socializare Twitter a fost înființată de antreprenorii Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone și Evan Williams, în anul 2006. În prezent, Twitter are 336 de milioane de utilizatori activi, conform Statista.com

În România, Twitter are circa 377.000 de utilizatori înregistrați, din care peste 53.000 de utilizatori activi, conform ZeList Monitor 2017, citat de IQads.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment