După sistemul adoptat în străinătate, 5 to go a luat decizia de a introduce în cafenele o gamă proprie de siropuri pentru cafea (de origine italiană), dar și cafea și ceaiuri pentru acasă.

Siropurile pe care le-au pregătit sunt, momentan, disponibile gratuit doar la achiziționarea cafelei, însă în curând acestea vor fi puse și în vânzare.

5 to go a pregătit pentru clienți o gamă largă de sortimente, prezentate în sticle de sticlă, precum: vanilie, caramel sau toffee crunch. În total, sunt 10 tipuri de siropuri, iar sezonier vor fi introduse alte două.

Am considerat că după trei ani de activitate era momentul potrivit pentru acest pas. Proiectul de realizare a gamei private label de siropuri pentru cafea a durat aproximativ un an de zile, am avut discuții cu diverse companii, iar după multe teste și degustări am reușit să găsim o companie care s-a pliat pe nevoile și cerințele noastre.

Am ales un producator din Italia, și anume Vincenzi, care este o companie fondată în 1930, deoarece a păstrat metodele tradiționale de fabricație, aromele folosite în realizarea produselor sunt naturale, iar toată gama este gluten free, a declarat Radu Savopol pentru Horeca Insight.

Cafeaua pentru acasă este disponibilă în 5 sortimente, iar ceaiul doar în două.

În momentul de față, suntem în discuții cu mai mulți producatori pentru cafea capsule, urmând ca în 2019 să venim și cu acest produs în rețeaua 5 to go, inclusiv cu aparate de cafea pentru capsule. Aparatele vor avea același design ca cel de pe paharele noastre pentru cafea, design prin care ne-am promovat pana acum.

5 to go este un brand 100% românesc și este disponibil, momentan, în 16 orașe din 83 de locații. Până la momentul actual, 5 to go a înregistrat un număr de 17.370.170  produse vândute.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment