News

Telekom dă startul înscrierilor în programul WeAccelerate

În urma selecției celor 10 startup-uri, acestea intră într-un program de mentorat.

Telekom vine cu un nou concept prin care dorește să accelereze 10 startup-uri românești. Cu un fond de 100.000 de euro, programul ajută în dezvoltarea a 10 startup-uri, care vor fi selectate până în data de 30 septembrie.

Finanțare pentru fiecare startup câștigător

În cadrul proiectului WeAccelerate, vor fi selectate 10 startup-uri, iar fiecare va primi din partea companiei o finanțare în valoare de 6.000 euro. Sumele vor putea fi folosite pe tot parcursul programului, pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite împreună cu mentorii.

WeLoveDigital – spațiu de lucru timp de șase luni

Pe parcursul celor șase luni, proiectele câștigătoare vor avea acces în hub-ul de business WeLoveDigital. Acesta include două birouri spațioase în open space, spațiu de depozitare tip locker și acces gratuit la internet, imprimantă, precum și la spațiile comune: săli de ședință, bucătărie, toalete și terasă. WeLoveDigital este poziționat central, în Piața Romană, București.

Startup-urile câștigătoare primesc mentorat

În urma selecției celor 10 startup-uri, acestea intră într-un program de mentorat. În funcție de piețele în care activează startup-urile, fiecăruia i se va aloca un mentor. Întâlnirile au loc săptămânal, pe durata perioadei de mentorat, la hub-ul WeLoveDigital sau, la solicitarea expresă a start-up-urilor, prin sesiuni de video-conferință. Dintre mentori fac parte: Radu Ionescu (COO Dentsu Aegis Network), Marian Seitan (Director General Grupul Mediapost Hit Mail), Peter Barta (Angel Investor), Marius Ghenea (Partener 3TS Capital), Orlando Nicoara (Fondator WeLoveDigital) si Radu Apostolescu (Fondator eMag).

Promovare din partea Telekom România

Cele 10 startup-uri vor beneficia de pachete de promovare online care vor fi customizabile, acestea putând fi adaptate nevoilor specifice fiecărui startup în parte. Câștigătorii vor putea opta între campanii de bannere sau articole tip content marketing pe site-uri din rețeaua eAD, având posibilitatea de a realiza un mix între acestea. Creația bannerelor și a content-ului vor fi realizate gratuit de către specialiștii eAD.

Cum te înscrii în program?

Îți poți înscrie startup-ul până pe data de 30 septembrie pe WeAccelerate.ro. Acesta trebuie să fi depășit stadiul de prototip și să fi generat venituri de minim 1.000 lei în ultimul an. După etapa de preselecție vor fi selectate 25 de proiecte, în baza prezentărilor înscrise în platformă. Cele 25 de proiecte vor susține prezentări în fața membrilor juriului, iar în urma acestora se vor selecta 10 proiecte câștigătoare.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment