News

TBI Bank aduce depozite online pe piața germană

Extinderea presupune punerea la dispoziție pe piața germană a depozitelor oferite de TBI Bank direct  pe platforma online Raisin.

TBI Bank anunță extinderea operațiunilor în Europa de Vest, printr-un parteneriat cu Raisin (companie fintech). Instituția bancară operează în România și Bulgaria și face parte din grupul internațional de consum 4Finance, înregistrat în Luxemburg.

Depozite online pe piața din Germania

Extinderea presupune punerea la dispoziție pe piața germană a depozitelor oferite de TBI Bank direct  pe platforma online Raisin. În urma autorizării de către Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară (BaFin), platforma Raisin, care organizează produse de economisire și investiții din întreaga Europa, va conține și depozitele oferite de TBI Bank.

Prioritatea TBI Bank este îmbunătățirea experienței digitale a clienților. Obiectivul nostru este să oferim soluții digitale accesibile și ușor de utilizat, care să răspundă unor nevoi confirmate din piață și pe care consumatorii să le poată integra facil în viețile lor. Parteneriatul cu Raisin accelerează procesul de transformare digitală a băncii și ne permite să lucrăm împreună pentru a identifica și gestiona noi oportunități de business pe piața din Germania, declară Lukas Tursa, Vicepreședinte Senior și Director Finanțare TBI Bank.

Platforma digitală de depozite bancare TBI Bank, a fost lansată în România în anul 2017. Aceasta este o metodă digitală sigură de constituire a depozitelor și oferă consumatorilor un sistem îmbunătățit de gestionare a finanțelor personale.

Platforma Raisin – peste 50 de bănci partenere

Potrivit publicației revistabiz.ro, platforma Raisin a atras peste 6 miliarde euro în depozitele online, în cei 5 ani de activitate. Prezentă în țări precum Germania, Austria, Marea Britanie, Franța, Olanda sau Spania, platforma are peste 120.000 de clienți, aduși cu peste 50 de bănci partenere.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment