Talent Center se bucură de recomandarea unui număr impresionant de clienți, încă de la lansarea sa pe piață, în luna iunie 2014.

“Clienţii Talent Center se bucură de servicii integrate, adaptate nevoilor lor de business, precum: executive search, învățare și dezvoltare, team-building și multe altele, tailor made, dedicate dezvoltării afacerii lor.”, a declarat Alexandra Micu, fondatoarea Talent Center. 

“Cu toate că am creat şi dezvoltat un portofoliu de servicii de tip B2B, la Talent Center am avut mereu în vedere şi candidaţii, prin servicii de tip B2C. Oferim, aşadar, persoanelor care au nevoie de sprijin în dezvoltarea carierei servicii de consultanță, optimizare a CV-ului sau coaching.”, a mai adăugat Alexandra Micu. 

Totodată, Talent Center susține antreprenorii și companiile din România, ajutându-i în mod direct să-și formeze echipe competente, prin intermediul serviciilor de recrutare, dar și să-și îmbunătățească imaginea de angajator pe piață, prin employer branding. 

“Punem la dispoziția partenerilor de business şi servicii de employer branding, o formă de marketing specializat, dedicat angajatorilor, ca soluție la criza specialiștilor de pe piața muncii.”, a mai explicat Alexandra Micu.  

Talent Center este furnizor premium de servicii în domeniul resurselor umane. Compania a fost creată în urmă cu mai bine de 7 ani, din pasiune pentru oameni și dorința de a aduce o schimbare pozitivă în lumea resurselor umane. 

Antreprenor în serie, cu o valoroasă experiență, Alexandra Micu își dorește să motiveze cât mai mulți oameni să devină antreprenori, prin schimbarea mentalității la nivel colectiv, încurajând dezvoltarea personală și abordarea gândirii antreprenoriale în toate aspectele vieții de zi cu zi.

Autor

Write A Comment