În ultima perioadă, focusul mediului de afaceri din România a vizat încurajarea și sprijinirea startup-urilor, ideilor inovatoare și antreprenorilor care doresc să își transforme visurile în realitate. Eforturile susținute și dedicate startup-urilor s-au îndreptat în direcția creării spațiilor de coworking, acceleratoarelor și incubatoarelor de afaceri, precum și accesul la diverse surse de finanțare.

Lucrurile nu se opresc aici; Business Days propune tuturor celor care au o idee/proiect de business, un startup sau o afacere de tip early-stage, o serie de servicii și facilități de dezvoltare a afacerii lor, pentru a depăși momentele „vulnerabile” din traseul fiecărui startup.

Mai exact, Business Days oferă 50% reducere pentru 1-2 membri ai echipei de Startup, cu tichete de acces de tip Business Starter sau Professional Development, la pachet cu diverse oportunități de dezvoltare a abilităților antreprenoriale.

Startup Support include, de asemenea, o multitudine de oportunități: de la testarea și validarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului oferit în cadrul evenimentelor, până la obținerea de feedback în vederea realizării sondajelor de opinie, dar și realizarea demonstrațiilor live/prezentarea soluției întregii audiențe Business Days.

În plus, evenimentele de acest tip reprezintă o adevărată interfață între fondatori și potențiali clienți, investitori, mentori și consultanți, care pot contribui la etapele ulterioare de dezvoltare a business-ului respectiv. Însă, numărul acestor pachete este limitat. 15 pachete per eveniment, mai exact; din care doar 10 startup-uri vor putea beneficia și de standuri propriu-zise. Iată care sunt cele trei pachete preconfigurate: Pachetul „Business Idea” (pachet A: participare la evenimentul marca Business Days, 2 întâlniri), Pachetul Startup (cu plan de afaceri – pachet B: participare la eveniment, 3 întâlniri, stand, chestionar feedback), Pachet Startup (2) – pachet C: participare la eveniment, 3 întâlniri, stand, chestionar de feedback și promovare inteligentă pe platforma Business Days.

Mai multe detalii despre cum poți participa la evenimentele Business Days în calitate de Startup, poți vedea aici. Iată când vor avea loc următoarele evenimente, în care îți poți testa, valida și promova ideea de afaceri/startup-ul tău:

  • IAȘI – 28 Martie
  • CONSTANȚA – 25 Aprilie
  • TÂRGU MUREȘ – 23 Mai
  • CLUJ – 4-5 Iulie
  • BRAȘOV – 19 Septembrie
  • TIMIȘOARA – 24-25 Octombrie
  • BUCUREȘTI – 12-13 Decembrie
Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment