Inaugurarea celui mai nou hub de tehnologie și spațiu de coworking din Cluj-Napoca, Silicon Forest, a fost pe data de 28 iunie. Proiectul este adresat industriei IT&C, dar și companiilor, respectiv freelancerilor din zona de financiar, juridic sau HR.

Potrivit publicației Start-up.ro, aproximativ 50 de freelanceri și companii din zona de IT&C au ales hub-ul ca loc de lucru. Astfel, acesta a ajuns la un grad de ocupare de 25%, iar până la finalul lunii septembrie, Silicon Forest estimează un grad de ocupare de 90%.

Potențialii clienți au dreptul de a testa gratuit toate facilitățile hub-ului, prin campania Soft Opening. Prin acest mod este sporit și gradul de ocupare al Silicon Forest.

Feedback-ul primit de la noii clienți, precum și de la cei potențiali ne-a confirmat că piața din Cluj avea nevoie de un proiect așa cum este Silicon Forest. Suntem conștienți că ne adresăm poate celui mai exigent public posibil, astfel că rămânem în continuare deschiși și adaptabili oricăror cerințe și nevoi am primi. Am lansat hub-ul cu un grad de ocupare de 25% și suntem optimiști că în luna septembrie vom opera la o capacitate de 90%. – spune Gabriel Rusu, unul dintre fondatorii proiectului.

Abonamente avantajoase pentru freelanceri

Silicon Forest vine cu oferte pentru freelanceri, iar abonamentele sunt de 3 tipuri, cu prețuri cuprinse între 700 și 1.250 de lei pe lună. Acest cost include serviciile de securitate, curățenie și administrație, precum și accesul la evenimente de networking și spații comune de recreere. În fucție de abonamentul ales poși avea acces și în sălile de ședințe sau la locurile de parcare.

Poți găsi hub-ul Silicon Forest în zona centrală a Clujului, pe strada Cotita, nr. 9, într-o clădire proiectată pentru spații de birouri. Cei care au inițiat acest proiect sunt: Gabriel Rusu (CEO Mejix) și cei doi investitori americani, Boaz Gilad (founder & CEO Brookland Capital) și Guy Praisler (CEO al Dine Market).

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment