La sfârșitul anului trecut, Rockwool și-au anunțat decizia de a deschide o fabrică de vată minerală bazaltică în județul Prahova.

Se pare că, potrivit unor date oficiale, în anul 2019 va începe construcția acestei fabrici, în parcul industrial Ploieşti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.

Fabrica va ocupa o suprafață de aproximativ 30 de hectare și va oferi aproximativ 450 de locuri de muncă (150 direct și 300 indirect), iar materia prima va fi procurată, în cea mai mare parte, de pe teritoriul țării noastre.

Ne bucurăm că putem da startul lucrărilor pentru această fabrică, ştim cât de mult o aşteaptă clienţii noştri. Această unitate de producţie este, în primul rând, un angajament faţă de ei, ne va ajuta să fim mai aproape de proiectele lor din România și să le livrăm mai rapid produsele de care au nevoie. Începerea construcției vine într-un context bun. Vedem o cerere tot mai mare pentru produsele noastre care ajută clădirile să economisească energie, să fie sigure la incendiu şi să ofere un confort sporit. Mulțumim autorităților pentru sprijinul acordat, ne bucurăm că au înțeles importanţa acestui proiect pentru economia și comunitatea locală, Florin Popescu, Business Unit Director, Rockwool Balkans.

De construcția fabricii se va ocupa CON-A, companie cu peste 25 de ani experiență pe piața locala și una dintre cele mai mari companii de construcții cu capital românesc.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment