DevAcademy, un proiect de succes de educație nonformală și incubator de tehnologii din București, își extinde în acest an oferta educațională, putând avea acces tineri din întreaga țară. Printr-un proces de rebranding, acesta devine Digital Nation.

Activă pe piața din București de 5 ani, academia organizează în fiecare an programe de învățare pe diverse arii de programare. DevAcademy se bazează pe un sistem de învățare practică, astfel că tinerii ce au aplicat de-a lungul anilor, au avut ocazia de a lucra la proiecte din piața reală. Cu ajutorul specialiștilor din domeniu, tinerii înscriși la DevAcademy, trec printr-un program de învățare aplicată, ceea ce le dă posibilitatea angajării în companii de tech globale.

Predare digitală la nivel național

Datorită cererii tot mai mari de aplicare în cadrul programului DevAcademy, s-a hotărât extinderea acestuia sub brandul Digital Nation, ce aduce predare la nivel național, 100% digitală.

Atuul nostru global (al românilor) rămane IT-ul, care se poate transforma în tehnologie pentru agricultura, fintech, agritech, smart healthcare, IoT. Asta e cartea cea mai importantă pe care trebuie să o jucăm împreună, coordonat, ca o țară întreagă în cursa globală. Din poziția noastră în DevAcademy, având atât componenta de educație digitală cât și cea de proiecte și startupuri, vedem foarte clar că tinerii vor sa rămână în România, au aceasta dorință conturată bine. Există totodată mulți români în Diaspora care și-ar dori să revină în țară, să dezvolte o afacere. Trebuie să începem direcții noi de valoarea adăugată prin colaborări business to business și startupuri, prin continuarea și transformarea educației și a procesului de dezvoltare de skill-uri, declară Paul Apostol, fondator DevAcademy/Digital Nation.

Potrivit publicației Start-up.ro, specializările la care se pot înscrie tinerii atrași de sistemul de învățare oferit de academie, sunt: programare (Backend și Frontend, Android și iOS), cybersecurity, administrare de sisteme cloud și programe de social media, marketing și UX Graphic Design.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment