Portalul www.imminvest.ro a fost deschis pentru aplicantii IMM la ora 9.00, in data de 28.04.2020. 

Inca din primele minute de la deschiderea aplicatiei, un numar impresionant de IMM-uri au accesat programul, astfel la ora 9.30 peste 6200 de utilizatori erau inregistrati in diferite etape de inscriere in aplicatie, iar peste 2600 de aplicanti, finalizasera cu succes inscrierea.

Aplicatia functioneaza in parametri optimi, insa exista posibilitatea ca, in unele cazuri, sa apara o intarziere a raspunsurilor in completarea campurilor aplicatiei, cum ar fi confirmarea crearii user-ului si a parolei, sau a transmiterii mesajului de confirmare a inscrierii. Din cauza unor configurari tehnice aferente domeniilor YAHOO şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicatia IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu intarziere, dar toti cei care se gasesc in aceasta situatie nu sunt afectati de inscrierea in program. Deasemenea, exista posibilitatea ca anumite mesaje sa ajunga in SPAM sau Junk iar utilizatorii sunt rugati sa verifice raspunsul primit si in aceste foldere. Nu este necesara retransmisia mail-ului in mod repetat.

Operatorii FNGCIMM au inceput deja sa prelucreze primele solicitari, din cele peste 7400 inregistrate dupa doar doua ore si jumatate de la deschiderea aplicatiei.

Reamintim IMM-urilor ca este foarte important sa completeze corect campurile aplicatiei, in vederea emiterii de catre FNGCIMM a acordului de principiu si ii rugam pe solicitanti sa acorde o atentie sporita in momentul completarii cererilor de inregistrare si a declaratiilor pe proprie raspundere.

Potentialii beneficiari pot sa consulte Ghidul de completare a cererii online, publicat pe site-ul FNGCIMM si pe pagina de Facebook a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, inainte sa demareze procedura de inscriere.

Autor

Pasionat de business si jurnalism

Write A Comment