Parteneriatul dintre Grupul Monza și Enayati Group duce la dezvoltarea unui nou centru medical, Revera Medical City. Investițiile totale pentru acest complex ajung la 50 de milioane euro.

În structura complexului medical se vor afla un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital de oncologie.

Revera Medical City se va extinde în trei clădiri. Prima dintre cele trei va fi ocupată de Spitalul de Oncologie Monza. În cadrul spitalului pacienții vor putea beneficia de: un centru medical dedicat oncologiei și reabilitării oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistică medicală, un centru de cardiologie intervențională, o clinică multidisciplinară și un laborator medical.

Centru medical se va întinde pe o suprafață de 35.000 metri pătrați, în București. Spitalul va fi realizat special pentru persoanele vârstnice, însă, în cadrul Spitalului de Oncologie Monza, oricine va putea avea acces la serviciile medicale.

Peste 400 de angajați vor putea să își desfășoare activitatea în Revera Medical City, un proiect care va răspunde lipsurilor existente pe piața medicală din Romania. Sunt fericit de parteneriatul semnat cu Grupul Monza, cu familia De Salvo, o întâlnire între două grupuri antreprenoriale cu principii și valori complementare, care-mi oferă garanția unui parteneriat corect, sustenabil și profesionist, a precizat Wargha Enayati, inițiatorul proiectului și fondatorul rețelei medicale private Regina Maria.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment