În urma unei conferințe organizată la San Francisco, oficialii de la Instagram au anunțat lansarea unei noi aplicații, IGTV.

Motiv de sărbătoare

Odată cu depășirea miliardului de utilizatori lunar, cei de la Instagram au dezvăluit și au dat valoare adevărată zvonurilor care au circulat în ultimul timp, în legătură cu noul braț de la Instagram- IGTV.

Cum folosim noul portal?

În aplicație Instagram va apărea un buton nou, plasat în colțul din dreapta sus, alături celui dedicat deschiderii chat-ului. Utilizatorii vor putea naviga printre videoclipuri printr-un simplu swipe, acestea fiind de această dată mai lungi de 1 minut: creatorii de conținut cu experiență vor putea posta clipuri de peste 60 de minute, în timp ce toți ceilalți vor avea libertatea de a posta videoclipuri a câte 10 minute.

IGTV este deja disponibilă pe Android și IOS, la nivel global, însă aceasta nu va putea fi folosită utilizatorilor care au conturi recent create.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment