Iceberg anunță lansarea proiectului Digitalise SME, finanțat de Comisia Europeană la inițiativa Parlamentului European. Proiectul se adresează întreprinderilor mici și mijlocii, dar și celor mari din statele membre ale UE, și are a scop transformarea digitală a acestora.

Asistență tehnică în procesul de transformare digitală

Înscrierile în proiect se pot face prin intermediul site-ului www.iceberg.ro. Proiectul pilot asigură servicii gratuite de asistență tehnică în procesul de transformare digitală pentru aproximativ 90 de IMM-uri și întreprinderi mari. Proiectul se adresează și experților în transformare digitală interesați să analizeze companii din alte state membre în procesul de digitalizare. Proiectul este implementat de Iceberg împreuna cu alte patru asociații de inovare digitală din Germania, Spania, Olanda și Republica Cehă, fiind sub coordonarea Confederației IMM-urilor Antreprenorii Europeni CEA-PME.

Colaborare între IMM-uri și Digital Enablers

Inițiativa va facilita colaborarea IMM-urilor cu Digital Enablers prin intermediul unei vizite de o lună într-o companie dintr-o altă țară europeană ale cărei nevoi de digitalizare se potrivesc cu expertiza acestora. Conform site-ului oficial, în această perioadă, Digital Enablers vor ajuta compania să înființeze și să inițieze un proiect care va duce la digitalizare și va răspunde necesităților sale.

Digital Enablers sunt experții digitali selectați din întreaga Europă.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment