O investiție de peste 8 milioane de euro are loc pentru construcția primului proiect dedicat segmentului imobiliar de birouri. HAGAG Develepment Europe face parte din HAGAG Group din Israel și va începe lucrările de modernizare pentru acest proiect: H Victoriei 109.

Clădirea va fi amplasată în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, numărul 109 și este destinată serviciului imobiliar de birouri. Suprafața totală a imobilului este de 7,300 mp, iar suprafața închiriabilă este de 6.000 mp.

Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este, în acest moment, un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Proiectul va avea impact scăzut asupra mediului înconjurător, fiind certificat BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Am decis să investim în acest proiect și să ne concentrăm eforturile în revitalizatarea imobilului și, implicit, a zonei. H Victoriei 109 este un proiect dedicat transformării, dar și o oportunitate de a livra un produs excepțional pentru segmentul imobiliar de birouri. Este o clădire cu personalitate care combină eleganța vremurilor de odinioară cu ceea ce astăzi numim spații “high-end”. Deținem experiența și know-how-ul necesare exploatării întregului potențial al clădirii, spune Cristina Ghiță, Sales Manager, Hagag Development Europe.

Compania își propune finalizarea lucrărilor de consolidare și modernizare la jumătatea anului 2019. Potrivit publicației Forbes.ro, aceasta va dispune de toate facilitățile prezente în clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment