News

Garanti Bank oferă 11 milioane de lei pentru HEKA Hospital

HEKA Hospital este cel mai nou spital privat din Dobrogea, având în structură 26 de specialități medicale.

Garanti Bank a oferit pe o perioadă de 10 ani o finanțare de 11 milioane de lei unității medicale HEKA Hospital din Constanța.

Scopul finanțării a fost transformarea fostei clădiri de birouri din centru Constanței, în primul spital privat din zona Dobrogei. Spitalul are un compartiment de primiri urgențe și intenționează să adopte servicii extinse de chirurgie, printre care: chirurgie generală, toracică, de ortopedie-traumatologie și laparoscopică

Suntem bucuroși să facem parte din acest proiect și să fim alături de HEKA Hospital și comunitatea din Constanța. Garanti Bank este un susținător activ al mediului de afaceri din România și al proiectelor ambițioase, care contribuie, atât la dezvoltarea economiei locale, cât și la bunăstarea societății per ansamblu. Avem un angajament pe termen lung de a contribui la dezvoltarea pieței și vom continua să fim alături de clienții noștri, pe toate liniile de afaceri, a declarat Bilge Demirer, Director Executiv, Commercial & SME Banking, Garanti Bank.

Inaugurarea oficială a avut loc pe data de 30 iunie. HEKA Hospital este cel mai nou spital privat din Dobrogea, având în structură 26 de specialități medicale și chirurgicale și compartiment de primiri urgențe 24/7. Astfel, este singurul spital privat din zona aprobat cu această structură și al treilea din țară. HEKA Hospital oferă servicii performante de imagistică medicală (CT, Rx), spitalizare de zi și continuă, bloc operator cu 2 săli de operație și salon ATI (Anestezie și Terapie Intensivă), departament de endoscopie și transport medicalizat (ambulanță).

Excelență la un alt nivel – deviza HEKA Hospital

Structura cu care a început proiect a fost de spital multidisciplinar. HEKA Hospital țintește spre cele mai înalte standarde, dorind să atingă un nivel înalt de performanță în sectorul medical local.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment