Delivery Hero SE, platforma de comenzi și livrări de mâncare, a anunțat cumpărarea integrală a hipMenu. Grupul este pe piață la nivel global, iar în România este prezent prin acțiunile pe care le au la FoodPanda.

Grupul Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare, prezentă prin cele două branduri, FoodPanda și hipMenu, în peste zece orașe din țară, printre care: București, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov și Iași. Astfel, el devine lider pe piața comenzilor online cu cea mai mare varietate de restaurante.

Prin achiziția hipMenu, Delivery Hero își consolidează poziția de lider de piață în România, și întărește clienților săi promisiunea că va continua să ofere cele mai memorabile experiențe de comenzi online de mâncare, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est.

Platforma hipMenu a fost lansata în Cluj-Napoca, în anul 2013 și prezintă ofertele a peste 300 de restaurante din mai multe orașe din România. Aceasta a câștigat în 2016 premiul Best User Experience in Romania, care a fost oferit de Central European Startup Awards. Conform datelor oficiale, hipMenu, a înscris venituri mult mai mari decât FoodPanda.

Businessul hipMenu a înregistrat o evoluție rapidă la nivel local și, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-și continua dezvoltarea și consolidarea poziției de lider în orașele în care activează, spune Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.

Sediul grupului Delivery Hero, se află la Berlin, iar serviciile lor au ajuns în peste 60 de metropole din întreaga lume, potrivit publicației Start-up.ro.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment