Frații Pavăl (Dragoș și Adrian), patronii Dedeman, au cumpărat deja proiectul de birouri The Bridge din București, pentru aproximativ 200 de milioane de euro.

Potrivit ZF, prima fază a proiectului a fost închiriată de BCR și IBM, iar a doua fază a fost deja preînchiriată de UPC, Schlumberger şi Medicover, pe când cea de-a treia fază se află încă în pregătire (Forte Partners a declarat că a achiziționat teren pentru a construi această fază).

Proiectul de birouri The Bridge se află lângă Carrefour Orhideea, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul și va avea o suprafață de aproximativ 80.000 metri pătrați.

Această tranzacţie marchează un moment de referinţă pentru piaţa imobiliară locală, dar şi pentru economia românească. Am arătat că un dezvoltator român poate concura cu marile grupuri internaţionale pe o piaţă foarte dinamică şi că poate încheia tranzacţii de anvergură, Geo Mărgescu, CEO şi co-fondator Forte Partners.

În 2017, Dedeman avea o cifră de afaceri de peste 1,37 miliarde de euro (în creștere cu 20% față de anul precedent), fiind cel mai mare atelier de bricolaj din România și cea mai mare companie antreprenorială cu acționariat românesc.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment