Cel mai mare investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est, Globalworth a semnat un contract cu  Mindspace, ce vor deschide trei spații de coworking în București. Astfel, România devine a șaptea țară în care Mindspace oferă locații flexibile de muncă. 

Unde găsești birourile?

Locațile vor ocupa o suprafață de aproximativ 12.000 metri pătrați din Globalworth Campus, City Offices și Bucharest Tower Center, cele trei făcând parte din clădirele Globalworth. Totodată, compania va deveni acționar al Mindspace și va investi 10 milioane de dolari, susținând în așa fel creșterea acesteia.

Prin colaborarea cu Globalworth, Mindspace va putea astfel să ofere servicii de înaltă calitate în unele dintre locațiile și clădirile cele mai dorite de pe piață. Globalworth are în România un portofoliu de proiecte de birouri, ce oferă spații de Clasa ‘A’ în locații premium – a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer Mindspace, pe site-ul globalworth.com.

Mindspace, lider pe piața birourilor de coworking

Expansiunea în România a Mindspace mărește portofoliul la 28 de locații, ocupând aproximativ 90.000 de metri pătrați. Astfel își fixează poziția de lider și oferta de spații de birouri flexibile, de înaltă calitate în Europa și Statele Unite ale Americii, fiind prezentă în 7 țări și 13 orașe.

Prin aducerea Mindspace în clădirile noastre, vom putea satisface un univers mai larg de potențiali chiriași, dar și nevoile lor aflate mereu în schimbare. Mindspace oferă cele mai bune soluții pentru spații de birouri flexibile, la calitatea și nivelul pe care Globalworth dorește să le ofere partenerilor săi și suntem încântați să jucăm un rol în expansiunea sa – afirmă Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

Mindspace este un furnizor global de spații de coworking pentru echipe de toate dimensiunile, fondat în Tel Aviv în 2014 de Dan Zakai și Yotam Alroy. Compania administrează 25 de locații în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment