Compania americană de software Idera a cumpărat recent startup-ul românesc Froala Labs, fondat de programatorii Ștefan și Diana Neculai.

Apple, Samsung și Amazon – printre clienții Froala

Folosit de mii de companii la nivel global, printre care și Apple, Samsung, Amazon, IMB și Adobe, Froala ajută programatorii de aplicații să dezvolte și să editeze conținutul web mai ușor și mai rapid. Potrivit unui comunicat de presă al Froala, produsele startup-ului includ peste 170 de desing-uri open source. Acestea ajută la formarea de aplicații web moderne.

Printre cei 6.000 de clienți din peste 110 țări din întreaga lume, se numără și companii din topul Fortune 100.

Astăzi suntem  bucuroși să anunțăm un pas important pe care îl facem. Froala a fost achiziționată de Idera, iar împreună, misiunea noastră de a ne întrece limitele pentru editarea web continuă cu mai multă putere și mai multe resurse decât oricând. Am fost în contact cu Idera de ceva vreme și împreună vom continua să ne dezvoltăm produsele și serviciile și să le facem mult mai bune – declară marți Diana Neculai, co-founder Froala, pe blogul startup-ului.

Venituri de 1 milion de dolari

Lansată în anul 2014 cu sediul la București, compania Froala Labs, a înscris venituri de 1 milion de dolari anul trecut. Editorul HTML cu care s-a impus pe piață compania costă 99 dolari varianta Hobby, 349  dolari varianta Professional și 899  dolari varianta Business.

Din București la… Idera

Compania americană Idera, oferă software și sisteme de management al aplicațiilor pentru serverele Microsoft Windows și Linux. Fondată în anul 2000, are sediul în Houston, Texas și deține birouri în Australia, Austria și Marea Britanie.

Iată cum funcționează editorul Froala:

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment