Innovation Labs 2018 a decis câștigătorul premiului Start-Up Excellence Award – este vorba despre Appsulate, compania care lucrează cu aplicațiile cu un conținut de date sensibile, asigurând un nivel înalt de protecție a acestora împotriva atacurilor cibernetice.

Rulând atât în cloud, cât și prin stick USB, Appsulate prevede o vizibilitate semnificativă, respectiv un nivel înalt de protecție împotriva atacurilor cibernetice. În acest mod, compania își propune să oprească pierderea sau furtul de date.

Meet the #team

Cu sediul central în Boston și centrul de dezvoltare în București, echipa Appsulate este alcătuită din Alex Negrea și Uli Mittermaier. Cei doi fondatori își propun ca Appsulate să fie principalul jucător pe zona de cyber-security, aceasta susținând cu succes companiile în combaterea atacurilor cibernetice.

Co-fondatorul aplicației Clever Taxi a decis să investească în Appsulate, pentru a-și aduce aportul în dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic, spune acesta.

Appsulate mi-a atras atenția prin echipa extrem de bine închegată și prin inovația pe care o propune. Văd un potențial imens în transformarea lor treptată în lider pe zona de cyber-security, mai ales în contextul unui viitor în care mediul muncii migrează spre remote din ce în ce mai mult” – Mihai Rotaru, co-founder, Clever Taxi

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment