Programul de accelerare Catalyst propune finanțare și mentorat pentru startup-urile din România. Acesta este organizat de către Societé Generale European Business Services, ce face parte din grupul internațional Societé Generale.

Startup-urile acceptate în programul de accelerare Catalyst, vor avea oportunitatea de a învăța cum să treacă peste obstacolele întâlnite în afaceri. Pe perioada celor 10 săptămâni, acestea vor fi îndrumate de mentori din cadrul Societé Generale, ce au experiență în mai multe sfere de business. Totodată, programul oferă și finanțare în valoare de 8.000 de euro, pentru startup-urile intrate în accelerator.

Data limită pentru înscrieri este 10 august.

Potrivit publicației start-up.ro, temele pentru care pot aplica antreprenorii sunt: Guvernanță, Managementul riscului & Conformitate (GRC); Realitate augmentată/realitate virtuală; Analiza datelor predictive privind tehnologiile de machine learning și recunoașterea modelelor pentru Managementul Capacității.

Grupul Societé Generale creează o oportunitate inedită pentru startup-uri și fintech-uri, în cadrul programului Catalyst. Antreprenorii au ocazia de a interacționa cu alți inovatori și au la dispoziție spațiile companiei pentru a-și testa și scala produsul sau soluția deja existentă, în contextul unui scenariu de business real. În cele 10 săptămâni de lucru plătit cu mentori din SGEBS (Societé Generale European Business Services), startup-urile ajung la un MVP (produs minim viabil) pe diverse tehnologii (AI, AR/VR, ML etc.).

Înscrierile se pot face prin completarae formularului de pe pagina programului.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment