Pe 17 mai 2018, Carrefour ne-a venit în ajutor cu portalul unic carrefour.ro: Supermarket Online și Carrefour & Partenerii.

Supermarketul Online este (momentan) disponibil doar clienților din București și Ilfov. Norocoșii găsesc aici produse alimentare proaspete, bio sau congelate, dar și obiecte de uz casnic. Carrefour asigură transportul acestora în condiții optime, pentru clienți fericiți.
În schimb, Carrefour & Partenerii (a doua secțiune a marketplace-ului) se află la dispoziția tuturor clienților din țară și le oferă acestora o gamă largă de produse non-alimentare, printre care amintim electronicele, electrocasnicele și obiectele de uz casnic.

Click & Collect, premieră în România

În plus, serviciul Click & Collect, în premieră în România, ne face cumpărăturile și mai ușoare. Ce înseamnă asta? Comanzi online de la secțiunea Carrefour & Prietenii și ridici produsul din orice hipermarket Carrefour.

Acest portal unic se dezvoltă continuu, reunind zeci de parteneri Carrefour si peste 150.000 de produse, pentru satisfacerea cerințelor clienților, aceștia găsind, sub același acoperiș, întregul univers digital al Carrefour România, spune Andrei Luchian, eCommerce Solution Architect Carrefour România.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment