News

AROBS, compania clujeană de IT, își deschide noi filiale în Belgia și Olanda

AROBS a preluat provocările și oportunitățile pieței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă.

Compania clujeană de IT fondată în anul 1998, AROBS Transilvania Software, își deschide noi filiale în Belgia și Olanda: CoSo by Arobs BVBA, respectiv CoSo by Arobs B.V. Firmele au, în prezent, 10 angajați și sunt evaluate la 1,3 milioane euro.

CoSo vine în completarea produselor și serviciilor oferite de AROBS, în zonele de management al flotei, process automation și software-ului educațional. Printre cei mai importanți clienți ai CoSo de la AROBS, se numără Alpega (former Wouter Kluwers), Emerson, BASF (Badische Anilin- und Soda-Fabrik) și Scheider.

AROBS a preluat provocările și oportunitățile pieței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare, declară Voicu Oprean, CEO AROBS.

Cu peste 700 de angajați, AROBS este prezentă în Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, având sedii și în țările: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia. Prezentă pe piață de 20 de ani, AROBS oferă soluții eficiente pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, servicii financiare, sănătate, automotive și retail.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment