Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să semneze un protocol de colaborare cu Econosofia, cea mai activă asociație de studenți în domeniul financiar și economic. Cele două organizații anunță primele 2 inițiative dezvoltate împreună prin care își propun să contribuie la promovarea pieței de capital din România în rândul studenților și la încurajarea formării unor noi profesioniști în relația cu investitorii (IR). Cele două proiecte sunt: „Întâlnește un IRO (Investor Relations Officer)”, prima întâlnire online dintre studenți și profesioniștii din IR și „Devino un profesionst în IR (Relația cu Investitorii), primul proiect din România prin care se va crea un grup de tineri interesați de profesia de specialist în IR.

Daniela Șerban, Președinte ARIR:
„Scopul nostru este de a contribui zi de zi, cu entuziasm, la dezvoltarea piețelor de capital din România prin inovație și noi proiecte. Creșterea tinerilor profesioniști este o condiție esențială pentru un viitor prosper, iar colaborarea cu Econosofia este un pas ferm în atingerea acestui obiectiv. Am descoperit studenți foarte activi și interesați de investiții și burse, cu care împreună vom crea legături cu profesioniștii din piața de capital.”

Tiberiu Țene, Președinte Econosofia:
”Primele inițiative comune ale organizațiilor noastre vor aduce valoare atât studenților, cât și companiilor. Studenții vor avea ocazia să vadă și să înțeleagă mai bine ce presupune o carieră în Relația cu Investitorii și totodată vor fi mai aproape de oportunitățile profesionale din acest domeniu.”

„Întâlnește un IRO (Investor Relations Officer)” va avea loc online, în 19 mai, de la ora 18.00. Vom aduce în fața studenților specialiști din piețele locale și internaționale pentru a împărtăși opiniile și experiența lor în Relația cu Investitorii, în special în această perioadă provocatoare. Studenții vor afla cum s-au format membrii ARIR ca profesioniști, experiențele anterioare și provocările unei astfel de poziții.

„Devino un profesionst în IR (Relația cu Investitorii)” va include formarea unui grup de studenți care și-ar dori să urmeze o carieră în domeniul piețelor financiare, cărora le vom oferi îndrumare profesională și conectarea cu comunitatea ARIR.

Autor

Pasionat de business si jurnalism

Write A Comment