Printr-o investiție de 23 de milioane de euro, dezvoltatorul imobiliar AFI Europe România, a finalizat achiziția unui teren cu o suprafața de aproximativ 43.000 de metri pătrați, în apropierea complexului de birouri AFI Park și a mall-ului AFI Cotroceni.

Achiziția ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din București, parte din demersurile noastre de a ne extinde operațiunile pe piața de clădiri de birouri, de retail și rezidențială. Primul pas post-achiziție va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 de metri pătrați”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe Romania

Afi Cotroceni este cel mai mare și important mall din România și sunt înregistrați aproximativ 56.000 de vizitatori în fiecare zi. În imediata apropiere se află AFI Park, compus din 5 clădiri de birouri acesta se întinde pe o suprafață de 70.000 mp.

Siminel Andrei este cel care a cumpărat terenul. Acesta a făcut studii în America, ceea ce i-a creat oportunitatea de e gestiona afacerile locale ale New Century Holdings. Andrei deține numeroase centre comerciale, printre care se numără Romarta și Metex, producătorul de pâine Vel Pitar și Libra Internet Bank.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment