Un concept nou pentru 5 to Go, cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est, a fost lansat în acest weekend. Primul drive thru al francizei, dar și singurul pit-stop de tipul acesta de pe un drum național, se află pe DN1 București – Brașov.

Noua cafenea cu servire de tip drive thru este amplasată la KM 103 în localitatea Nistorești, conscută pentru coloane de mașini pe carosabil. Aceasta vine și cu o zonă de seating în interiorul locației, fiind un loc potrivit pentru popasuri.

Fie că ești doar în trecere și dorești să achiziționezi rapid o cafea, fie că dorești să faci un popas, un pit-stop, mai de durată, noua cafenea 5 to Go lansată în sistem de franciză pe DN1 București-Brașov la KM 103 este o oportunitate de deconectare și relaxare, spune Radu Savopol, Co-fondator 5 to go.

5 to Go Drive Thru din zona Nistorești are în plan și deschiderea unei stații de încărcare a mașinilor electrice sau hybrid.

După o scurtă analiză a pieței și a zonei, am ajuns la concluzia că o stație de alimentare cu energie electrică pentru mașini este mai mult decât necesară pe DN1 București-Brașov. Cum politica 5 to Go este îndreptată și către conservarea mediului înconjurător, am decis să implementăm această stație de alimentare cu energie electrică, salutând astfel consumul responsabil de energie și resurse naturale, declară Radu Savopol, Co-fondator 5 to Go.

Potrivit publicației start-up.ro, noua lansare aduce în portofoliul cafenelei 5 to Go, un număr de 85 de locații pe teritoriul țării. Totodată, constituie și o premieră pe piața HoReCa din România, fiind primul coffee shop cu servire de tip drive thru de pe un drum național.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment