Trei antreprenori își propun deschiderea a trei locații în București în următorii 2 ani.

Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu sunt cei care vor lansa 3house.
Prima locație este deja în curs de amenajare. Localizată într-o zonă ultracentrală (Strada Tudor Arghezi, nr. 8-10), aceasta va fi funcțională începând cu prima lună a anului 2019.

Ce oferă?

3house va pune la dispoziție accesul la sesiuni de networking, programe dedicate creșterii calității vieții, spațiu de evenimente de 120 se locuri, un bistro cu 100 de locuri și zone open-space.

Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. Pentru că înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri, precum și ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce își propun. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge, Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment