Marketing

AdWords Express – Cel mai simplu mod de a-ți face reclamă pe Google

AdWords Express este varianta simplificată a serviciului AdWords

Google aduce mai aproape de antreprenori serviciul AdWords prin lansarea unei variante simplificate de creare a unei campanii de publicitate pe motorul de căutare.

Până acum nu oricine reușea să creeze o campanie pe Google deoarece procesul de lucru pe AdWords este unul care necesită deținerea unor cunoștințe care pot fi obținute prin cursuri specializate, însă de acum, prin serviciul AdWords Express, oricine își poate crea propria campanie în maxim 15 minute.

În continuare însă, AdWords ramane disponibil pentru activitățile de marketing online care au nevoie de mai multe funcții și pentru care se recomandă consultarea unor specialiști pentru realizarea unei campanii.

Cum realizăm o campanie?

Introducem numele companiei și a adresei web, apoi definim obiectivul campaniei (apeluri telefonice, vizite în magazin sau acțiuni pe site), alegem titlul si concepem mesajul text al reclamei care va fi afișată pe Google, urmând ca în final să stabilim bugetul campaniei și să efectuăm plata (plătim doar pentru rezultate în funcție de estimările pe care le face sistemul).

După ce Google primește de la noi informațiile cerute, în mod automat acesta optimizeaza reclama noastră pentru a obține ceea ce am precizat că ne dorim de la aceasta.

Puteți începe oricând doriți să vă creați singur campania de publicitate dar recomandăm înainte de toate să urmăriți câteva detalii tehnice despre realizarea acesteia la următorul link sau uitându-vă la materialul video de mai jos.

 

Detectiv și vizionar al valorilor (in general) umane, îmi place să mă dedic lucrurilor care aduc plus valoare celor din jur. Promovez profesionalismul și apreciez inițiativele deștepte care restartează societatea!

Write A Comment