În cadrul programului de accelerare DeepTech4Good, 200 de startup-uri europene vor avea acces la oportunități de finanțare. Acest program a fost inițiat de către Comisia Europeană, sub egida Horizon 2020, cel mai mare program de investiții al Comisiei.

Comisia Europeană propune programul de accelerare DeepTech4Good, dedicat unui număr de 200 de startup-uri europene, care oferă soluții din sfera smart mobility, smart city, 4.0. industry și smart health. Pe lângă DeepTech4Good, proiectul Scale-EUp2 a fost finanțat de către UE, înființându-se astfel patru acceleratoare în țări ca Franța, Spania, Austria și Germania.

La Deeptech4Good#Stuttgart vor fi selectate cele mai promițătoare startup-uri

În luna noiembrie a acestui an, 8 startup-uri vor fi alese pentru programul de accelerare cu o durată de doi ani, în care vor întâlni potențiali investitori, parteneri sau chiar clienți.

Până în data de 17 august vă puteți înscrie în programul de accelerare, urmând ca în data de 12 septembrie, finaliștii să fie anunțați.

Vă puteți înscrie dând click aici, iar pentru detalii despre Horizon 2020, aici.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment