Finanțări

Cursuri gratuite pentru antreprenorii de pretutindeni, oferite de Y Combinator

Noutatea de anul acesta este una financiară: Y Combinator oferă 10.000$ pentru 100 de companii

Y Combinator oferă, din nou, cursuri gratuite pentru antreprenori, numite Startup School.

Acest curs este conceput special pentru orice fondator al unui startup care are nevoie de ajutor pentru a-și deschide o companie.

! Cursurile încep pe 27 august 2018 și data limită de înscriere este 13 august.

Noutatea de anul acesta este una financiară: Y Combinator oferă 10.000$ pentru 100 de companii care vor participa și finaliza cursul. Ba mai mult, startup-urile vor primi 50.000$ în credite pentru o varietate de alte servicii: Digital Ocean, Amazon Web Services și Clerky.

De la cine învățăm?

Materialele Startup School vor fi puse la dispoziție pentru vizionarea online. Printre speakeri se vor număra co-fondatorul YC- Paul Graham, parteneri YC, precum președintele Sam Altman, dar și fondatori remarcabili ai comunitații de startup-uri.

Fapte, nu vorbe

Anul trecut, peste 13.000 de companii au aplicat pentru a participa la Startup School, iar 95 de absolvenți ai programului YC s-au oferit să consilieze peste 2.800 de companii care au participat din peste 141 de țări.

De-a lungul celor 10 săptămâni, obiectivele au fost acelea ca fondatorii să creeze produse și comunități locale, să comunice cu eventuali clienți sau utilizatori și, mai ales, să-și lanseze propria companie.
Peste jumătate dintre înscriși au încheiat cursul (1587) și 38 dintre ei au fost acceptați la Y Combinator, primind și finanțare din partea YC.

Cei care sunt interesați de această oportunitate pot aplica, până pe 13 august, aici.

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment