WorldLabs oferă 50.000 de lire sterline pentru cei mai buni fondatori de startup, prin competiția Elevating Ideas. Astfel, compania ajută la dezvoltarea ideilor, prin finanțare și crearea unor oportunități inedite.

În cadrul competiției, ce va avea loc pe data de 6 octombrie, fondatorii de startup-uri vor avea ocazia să interacționeze cu peste 600 de antreprenori și investitori. Totodată, prezența a peste 50 de startup-uri concurente, transformă competiția în locul perfect de inspirație pentru fondatori.

Cele 10 startup-uri finaliste vor fi anunțate pe 15 septembrie

Londra va găzdui evenimentul condus de WorldLabs, unde cele 10 startup-uri alese își vor prezenta ideile de business în fața juriului și a audienței. Cheltuielile vor fi, de asemenea, acoperite de organizatorii evenimentului. Pe lângă finanțare cu 50.000 de lire, startup-ul câștigător, dar și celelalte 9 startup-uri finaliste, au oportunitatea de a se expune în fața potențialilor investitori.

Cum te înscrii în competiție?

Ideile de afaceri din întreaga lume, indiferent de tipul ei sau domeniul în care se dezvolta, se pot înscrie pe site-ul oficial. Termenul limită pentru participarea la competiția Elevating Ideas este 3 septembrie.

Potrivit publicației start-up.ro, ideile de afaceri sunt jurizate după cinci criterii clare: fezabilitate, scalabilitate, claritate, grad de inovare și engagement. Pe scurt, ideile trebuie să fie realiste, iar în prezentarea acestora, antreprenorii vor avea în vedere explicarea clară a produsului sau serviciului, a beneficiilor aduse și a ceea ce face startup-ul unic în competiție.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment