Încă din 2010, Business Days contribuie la dezvoltarea personală și profesională a antreprenorilor din România – sunt organizate evenimente de anvergură, în cadrul cărora se realizează transferuri importante de informații între participanți, speakeri și moderatori. Mai mult, aceste evenimente reprezintă contextul optim pentru networking, dezvoltarea afacerilor, promovare și inspirație pentru tinerele generații de antreprenori.

Coordonatele evenimentelor marca Business Days constau în utilitatea, relevanța și actualitatea informațiilor transmise, cât și adaptarea acestora în funcție de cerințele, nevoile și expectanțele participanților la conferințe. Totodată, aceste evenimente au rolul de a oferi soluții, răspunsuri și modele de acțiune pentru problemele și situațiile dificile care pot apărea în fiecare parcurs antreprenorial.

Vin cu cea mai mare plăcere la Business Days de mai mulți ani și apreciez faptul că s-a dezvoltat ca cel mai important eveniment de business din Romania. Marius Ghenea, Business Angel, Antreprenor

În data de 28 martie 2018, capitala de business a României se va muta la Iași

Speakerii prezenți la Business Focus Iași vor veni, în primul rând, pentru a inspira și pentru a contribui la dezvoltarea abilităților manageriale și antreprenoriale ale participanților, ceea ce plasează Business Days în topul preferințelor în materie de informații și sesiuni de networking.

Evenimentele reunesc anual mii de participanți din toată țara, având numeroase motive pentru care să conducă clasamentul în domeniul evenimentelor de business: accesul este de tip MULTIPASS, permițând accesul cu același badge pentru mai multe persoane, dar nu în același timp; manifestările sunt filmate și înregistrate (dacă nu ai putut merge la o anumită manifestare pentru că ai ales alta, poți achiziționa accesul online premium pe platforma video Business Days TV sau DVD-urile din magazinele Business Days), evenimentul este transmis live și include manifestări și workshop-uri din diverse domenii, sesiuni formale de newtworking, cine de tip VIP și, nu în ultimul rând, participanții simt că ajută la formarea culturii antreprenoriale stabile în România, ce o recomandă ca destinație de încredere pentru business.

Business Focus Iași va asigura interfața comunicării și interacțiunii dintre antreprenori, manageri, profesioniști și tineri din mediul de business local, regional și național pe subiecte specifice, programate și planificate pe parcursul unei zile întregi.  Invitații evenimentului din data de 28 martie sunt persoane cu activitate semnificativă în antreprenoriat, leadership, marketing, vânzări și HR, printre care îi amintim pe Sorin Faur (Academia de HR, fondator), Alex Cernătescu (CEO & Head of Strategy), Cosmin Cosma (Fremen – Training&Consulting) și Sebastian Arhire (CEO/Managing Partner Train2Perform). Vezi care sunt toți speakerii evenimentului dând click aici, iar agenda zilei este aici.

Am avut plăcerea să particip la multe ediții marca Business Days și am fost plăcut surprins să constat că fiecare ediție e din ce în ce mai bună și mai aglomerată. La fiecare ediție, speakerii se străduiesc să fie cât mai creativi și să facă prezentări cât mai spectaculoase, ceea ce cred că este unul dintre motivele acestui succes fulminant. Un alt motiv, poate cel mai important, este capacitatea de a mobiliza audiența, ceea ce este absolut fantastic. Cristian Nacu, Entreprise Investors

Începutul Business Focus va fi marcat de sesiunea de networking moderată de membrii clubului de networking ieșean „BizzClub Iași”, continuată cu trei sesiune de dezvoltare personală („Antrenarea atenției și a puterii de concentrare” cu Augustin Mihăilă, „Educație financiară” cu Adi Ploscaru și „Munca în echipă”, cu Mădălina Barbu). Apoi, în cadrul conferințelor „From the present challenges to the opportunities of the future” și „Business in fast foward to the digital future” vor fi diseminate modurile în care antreprenorii vor putea transforma provocările/problematicile actuale în adevărate oportunități de business, în concordanță cu dezvoltarea sectorului IT.

Cum anume sunt alese aceste teme de discuție? Ei bine, temele manifestărilor sunt alese în urma rezultatelor cercetării de piață și interviurilor desfășurate; astfel, discuțiile vor avea ca punct de reper problematici și aspecte „de realitate” din mediul de business din regiunea Moldovei.

De asemenea, în agenda evenimentului se regăsesc și teme ca „Inițierea afacerii/Modelul de business”, „Restructurarea afacerii”, „Inovație. Diferențiere”, „Accesarea pieței”. Tabloul acesta al unei zile de business este completat, în final, de workshop-uri interactive și sesiuni de networking informal, socializare și băuturi fine.

După cum putem observa, accentul nu este pus doar pe afaceri sau dezvoltare personală. Accentul este dispus, simultan, în trei arii de interes: dezvoltare profesională, dezvoltare personală și dezvoltarea propriei afaceri. Manifestările de la Business Focus vor fi de tipul prezentărilor din conferințe, sesiuni speciale interactive, workshop-uri, dezbateri; cu un conținut educațional mai ridicat vor fi sesiuni de training și masterclass, iar manifestările ce au rolul recunoașterii oportunităților de business vor fi sesiunile de networking formal și informal.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment