Founder Institute vine cu o nouă ediție în această toamnă la București unde sunt așteptați toți antreprenorii români care au nevoie de mentorat, training și finanțare. Prezent în peste 150 de locații, Founder Institute este unul dintre cele mai mari programe de preaccelerare și de lansare a startup-urilor din lume.

În România, programul pilot a fost lansat în anul 2017, când au reușit să aducă 7 companii de tehnologie la un nivel ridicat. Cea de-a doua ediție a  programului vine la pachet și cu o serie de evenimente susținute de antreprenori de top, experți sau investitori cu experiență relevantă, la care doritorii pot participa gratuit și prin care pot învăța cum să construiască o companie.

Datele la care se organizează primele evenimente sunt:

  • 25 septembrie, ora 18:30, Tranziția de la Angajat la Antreprenor, înscrierile se pot face aici;
  • 2 octombrie, ora 18.30, Absolvenți ai Founder Institute București – Showcase și Eveniment de Networking, înscrierile se pot face aici.

Programul se adresează atât antreprenorilor avansați, cât și celor aflați la început de drum. Founder Institute București va fi organizat de liderii locali, Alex M. Dascălu și Matei Dumitrescu, iar printre mentorii care se vor ocupa de participanți se numără Ozana Giusca, fondator Tooliers, Dan Mihăescu, fondator Partener GapMinder Venture, Erik Barna, fondator, Life is Hard.

Termenul limită la care se poate aplica în cadrul programului este 11 noiembrie 2018

Dorim să jucăm un rol important în procesul de descoperire a talentului antreprenorial printre angajații din București, respectiv, din România și a îi sprijinii în efortul de a construi companii globale cu ajutorul programului nostru , spune Adeo Ressi, fondator și CEO al Founder Institute, citat de publicația start-up.ro

Founder Institute a fost lansată în anul 2009 de către Adeo Ressi și Jonathan Greechan. Până în prezent aceasta a ajutat la inițierea a peste 3.300 de companii din peste 180 de orașe și au o valoarea estimativă de finanțări de aproximativ 20 de miliarde de dolari. Printre cele mai de succes companii trecute prin programul Founder Institute, se numără: Udemy, Realty Mogul, Itembase, goplaceit, Appota.

Înscrierile în program se pot face accesând site-ul oficial al Founder Institute.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment