‏Suntem în ajun de Black Friday – cel mai așteptat eveniment de vânzări în online-ul românesc, în care marele retailer a pregătit oferte interesante la o gamă largă de produse. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S7 Black îl puteți găsi la 1.500 de lei și consola Microsoft Xbox One Slim la doar 600 de lei.

În urmă cu cinci ani, doar 27% dintre români știau de Vinerea Neagră a reducerilor. Acum, la a șaptea ediție, 79% dintre români așteaptă cu nerăbdare să cumpere la prețuri de Black Friday televizoare, telefoane, laptopuri, articole fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru case și grădină, produse pentru îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope.

10 luni au negociat cei din echipa eMAG pentru reducerile de mâine, 17 noiembrie. La conferința de presă, au declarat că reducerile totale ajung la aproximativ 40 milioane de euro. Spațiul special amenajat pentru Black Friday are 125.000 m2. Partenerii eMAG de anul acesta sunt Apple, Philips, Huawei, Lenovo, P&G și Lego.

eMAG a anunțat că vor fi reduceri la 60.000 de telefoane, 25.000 de laptopuri, 150.000 de electrocasnice, 200.000 de produse fashion și 25.000 de anvelope.

Nici mașinile nu puteau să lipsească din peisaj. Autoturisme ca Toyota, Ford, BMW și chiar Mercedes și Jaguar vor fi listate online pentru doritori.

Tarom va oferi de Black Friday 2017 vouchere reduse cu 50%, vor fi disponibile pachete turistice, iar lista continuă cu servicii medicale și antichități.

Pentru a face față numărului de comenzi, eMAG a încheiat deja parteneriate cu firme de curierat și vor amenaja 15 showroom-uri și 600 de puncte de livrare cu Poșta Română. Toate produsele se vor livra până pe data de 19 noiembrie, curierii vor lucra inclusiv în zilele de 18 și 19 noiembrie.

Se estimează încă de mâine, prima zi de Black Friday, vânzări de 350 milioane de lei și circa 100.000 de comenzi plasate.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment