Primăvara, anotimpul noilor începuturi – și ocazia de a reuni oameni de afaceri, antreprenori și liberi profesioniști în cadrul aceluiași eveniment de anvergură. Sub egida Asociației ProAfaceri Brașov, va avea loc pe 26 aprilie „evenimentul anului în business”, cum spun organizatorii: Pro Business Together.

Tradus, „împreună pentru business”: sintagma reprezintă unul dintre principiile antreprenorilor brașoveni, care ar trebui să guverneze fiecare comunitate din România, bazată pe (dorință de) învățare, puterea exemplului personal și acțiune continuă.

Cât despre ProAfaceri Brașov, aceasta a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri local și național prin organizarea și desfășurarea de evenimente-cheie și adevărate interfețe de comunicare dintre investitori, antreprenori, manageri și piața forței de muncă din Brașov și din țară.

Ne dorim ca ProAfaceri să fie prima opțiune a antreprenorilor în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și  internaționalizarea afacerilor, spune Sorin Peligrad,  membru fondator ProAfaceri

Pro Business Together aduce pe scenă 4 speakeri apreciați pentru rezultatele lor în business, printre aceștia numărându-se și analistul economic Radu Soviani.

Totodată, la eveniment vor fi prezenți și experți și consultanți recunoscuți la nivel national și internațional, ce își vor împărtăși experiența, cunoștințele și aplicabilitățile acestora în fiecare business.

Punctul de întâlnire va fi din nou la înălțime, la propriu: Belvedere Event Center va fi gazda evenimentului, care va debuta cu două workshop-uri: Finanțări accesibile pentru startup-uri 100% nerambursabile și Aplicația numărul 1 în facturarea modernă: Smart Bill (online și offline), ce îl va avea ca invitat chiar pe co-fondatorul acestuia, Mircea Căpățînă. Lista speakerilor continuă cu Gabriel Biriș, analist financiar, Daniel Apostol, jurnalist în presa de business și Adrian Doroșin, Președintele ProAfaceri Brașov.

De asemenea, pe lângă discursuri și workshop-uri, sesiuni de Q&A, networking și tombole, agenda evenimentului cuprinde și o degustare de vinuri.

Evenimentul își propune să abordeze problematici și soluționări ale mediului actual de business, oportunități și instrumente concrete pentru dezvoltarea afacerilor, dar și un transfer efectiv de know-how și valori autentice.

Printre temele propuse dezbaterilor se numără „Nevoia de comunicare profesionistă la nivelul antreprenorului român” și „Mecanismul viitoarei crize: Indicatori și efecte. Riscuri și oportunități”

Vezi toată agenda evenimentului dând click aici.

În plus, reprezintă o oportunitate de promovare a afacerii, a brandului personal și stabilirea unor noi relații cu potențiali parteneri de afaceri în sesiunile de networking formal și informal.

26 aprilie, ora 16:00 – Pro Business Together vă așteaptă să fiți din nou împreună, pentru a dezbate cu invitații care ar fi cele mai eficiente soluții pentru a dezvolta mediul de afaceri românesc și cum putem stimula creșterea sustenabilă a economiei locale și naționale.

Iată ce spune Sorin Peligrad, fondator și CEO Alchemy Hub despre ProAfaceri: Asociația ProAfaceri Brasov își respectă promisiunea de la lansare: organizează săptămânal Clubul ProAfaceri cu antreprenori și manageri brașoveni și din întreaga regiune, unde  descoperă noutăți și oportunități de afaceri  și își dezvoltă abilitiățile antreprenoriale prin workshop-urile practice la care participă.  Lunar,  organizăm BBB – Brașov Business Brunch, un eveniment la care cei aproape 100 de participanți și invitații lor discută despre afaceri într-o atmosferă destinsă și, de asemenea, desfășurăm clubul de public speaking pentru copii, susținând astfel tinerii inteligenți și creativi. În plus, ProAfaceri stimulează schimburile economice dintre membri și măsoară săptămânal cifra de afaceri comună, care recent a depășit 100.000 euro.

Citește mai multe detalii despre eveniment aici și biletele le poți achiziționa de aici. Succes!

Sursă foto: theteam.co.uk

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment