Scopul lor este acela de a construi o comunitate de speakeri, traineri și coach, care să formeze, la rândul lor, abilități și competențe participanților prezenți la evenimentele organizate.

Totul se petrece în John Maxwell Team – fondată în martie 2011 de către John Maxwell, în parteneriat cu Paul Martinelli și Scott Fay. Echipa numără peste 6000 de membri din 116 țări diferite și se laudă cu statutul de principal jucător în cursurile de dezvoltare personal și dezvoltare profesională în diverse domenii.

Paul Martinelli, co-fondatorul John Maxwell Team, spune că „atunci când am lansat programul, John mi-a spus: Vreau ca oamenii care fac parte din acest program să fie cei mai echipaţi şi să beneficieze de cel mai bun training, pentru a le oferi sprijinul necesar ca să se dezvolte pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor.” Am ştiut că acelea au fost ordinele mele şi că John avea să vină lângă noi şi să ne ofere harta.

Live2Lead este un eveniment organizat de John Maxwell Team: aduce împreună oamenii care urmăresc dezvoltarea abilităților de leadership și cunoștințelor de business, învățând direct de la profesioniști în domeniu: Warrik Dunn, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder și, bineînțeles, John Maxwell.

Evenimentul va fi de tip videocast – o participanții și speakerii vor fi conectați prin intermediul unei platforme online, iar conferința va fi înregistrată; reprezintă una dintre cele mai rapide căi de transmitere a unei conferințe, special pentru publicul interesat.

Următoarea conferință va avea loc la Iași, în data de 7 martie 2018, unde organizatorii au pregătit un conținut pe măsura așteptărilor, idei cheie „de luat acasă” și planuri de acțiune de implementat. Toate detaliile evenimentului sunt disponibile aici.

Despre cine este vorba?

John C. Maxwell este unul dintre cei mai apreciați autori de best-seller-uri al New York Times, coach și speaker. În 2014, a fost apreciat ca fiind în fruntea clasamentului de business de către American Management Association® și unul dintre cei mai influenți experți în leadership din lume, conform Business Insider și Inc. Magazine.

Warrick Dunn s-a remarcat în lumea fotbalului American și a primit de trei ori titplul de cel mai bun jucător la Super Bowl. Pe lângă acestea, a fondat două instituții caritabile: Homes for the Holidays și Warrick Dunn Charities, pentru a ajuta familiile cu un singur părinte să obțină locuință.

Dave Ramsey  este om de afaceri, speaker motivational, autor și realizator de emisiuni TV și radio pet ema managementului banilor și managementului datoriilor. Totodată, a inventat conceptul de ENTRELEADERSHIP – o combinație dintre antreprenor și lider.

Cheryl Bachelder este CEO la Popeyes Louisiana Kitchen și o adevărată pasionată de industria restaurantelor. Recunoscută pentru gândirea sa strategică, a reușit să atingă performanțe financiare remarcabile.

John Maxwell Team aduce împreună oameni deschiși, diferiți, care însă au un scop comun foarte puternic: vor să se dezvolte ca lideri și  în același timp să transmită mai departe principii de leadership aplicabile, atât în viața personală, cât și profesională a fiecăruia din noi. Eu îi apreciez foarte mult valoarea și o respect, de aceea am implementat aceste principii la experiența mea de viață și le transmit mai departe clienților mei. Acest program mi-a adaugat valoare și prin ceea ce am învățat aici, adaug valoare mai departe. – Cristina Scutaru, București

 

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment