Evenimente

Dezbatere Națională Smart City: soluțiile smart, prezentate la Alba Iulia

Dezbaterea Smart City – Alba Iulia 2018 este locul potrivit pentru conectare și interacțiune între persoane.

Noua ediție a Dezbaterii Naționale Smart City,  care marchează serbarea Centenarului, va avea loc la Alba Iulia în data de 8-9 octombrie. Ediția prin care se promovează proiectul pilot Alba Iulia Smart City, prezintă inițiativele care au loc în acest oraș și cum într-un timp scurt s-au făcut lucruri mari.

Evenimentele făcute sub egida Dezbatere Națională Smart City au avut ca scop principal promovarea proiectului pilot Alba Iulia Smart City. În cadrul evenimentelor s-au prezentat soluțiile implementate, arătând astfel modul prin care orașele pot atrage investiții și economia să crească.

Temele abordate în cadrul Dezbaterii Naționale Smart City – Alba Iulia 2018:

  • Administrație publică;
  • Mobilitate urbană;
  • ICT și utilități publice;
  • Educație și sănătate;
  • Turism;
  • Planificare urbană și clădiri sustenabile;
  • Inovație și afaceri locale inteligente.

În cadrul Dezbaterii Smart City – Alba Iulia 2018, vor participa ambasadori, primari din toate orașele din țară, dar și din regiune, companii care dezvoltă soluții dedicate orașelor inteligente, mediul universitar și presa. Este un mediu oportun pentru prezentarea și promovarea soluțiilor Smart City și de a face demonstrații live în cadrul evenimentului.

Interacțiune cu persoane din cel puțin 20 de orașe

Dezbaterea Smart City – Alba Iulia 2018 este locul potrivit pentru conectare și interacțiune între persoane. La eveniment vor fi prezente persoane interesate de conceptul Smart City din cel puțin 20 de orașe din România. Astfel, participanții au ocazia de a-și îmbunătății sau adapta modelelor de business, pot afla și înțelege nevoile, barierele și constrângerile administrației și pot vedea soluții oferite de specialiștii din acest domeniu.

Acest eveniment se desfășoară pe 8 și 9 octombrie, în sala de conferințe Jolly Events, Alba Iulia, iar accesul la eveniment se face prin înregistrarea pe site-ul oficial.

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment