Makeathon-ul Startup Spinner este organizat de către Rubik Hub în parteneriat cu TBNR (The Best Never Rest) Accelerator pentru zona de Nord-Est a României. Acesta se adresează fondatorilor de startup-uri care vor ca ideile lor de afacere să evolueze.

Acest program de trei zile de lucru intensiv, oferă antreprenorilor ocazia de a-și valida modelul de business, care nu trebuie să fie mai vechi de un an. Pot beneficia în cadrul programului Startup Spinner, cei care au o idee de business și nu reușesc să o pună în aplicare sau cei care dețin un MVP activ. De asemenea, cei care nu au o afacere, dar își doresc să se informeze pentru viitor, se pot înscrie în calitate de invitați.

Beneficiile aduse de Startup Spinner

În cadrul makeathon-ului participanții vor beneficia de sesiuni de mentorat unde pot primi informații, sfaturi și îndrumare cu privire la dezvoltarea startup-ului pe care îl au, de la peste 15 mentori specializați în domeniul antreprenorial. Totodată, aceștia a ocazia de a intra în contact cu potențiali investitori și de a fi selectați pentru unul din programele de accelerare ale TBNR Accelerator.

Pașii pentru înscrierea în makeathon-ul Startup Spinner sunt simpli: accesați site-ul oficial al programului http://www.startupspinner.com/ și descărcați dosarul de înscriere. În cadrul secțiunii „Criteriile de selecție a startup-urilor” puteți găsi mai multe detalii cu privire la condițiile de participare în program.

Data limită până la care se pot face înscrieri este 1 noiembrie, rezultatele fiind afișate pe data de 9 noiembrie.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment