Pe scena Demo Night Cluj  au urcat nu mai puțin de cinci startup-uri, pe data de 5 iulie. Acestea au avut ocazia de a se expune și de a-și prezenta propriile produse. În urma prezentării, startup-urile câștigătoare au fost: Mezzoport și Engage.

Acest eveniment este organizat cu regularitate de How to Web și ClujHub. Organizatorii văd în acest eveniment o oportunitate pentru startup-uri, astfel că ele primesc feedback de la jurați și sunt puse în contact cu alți antreprenori, investitori și profesioniști în inovare. Juriul în fața căruia se prezintă este format dintr-un grup de experți în industrie.

Startup-urile care au avut ocazia de a-și reda ideile au fost:

  • Mezzoport, care ajută organizatorii de evenimente;
  • Engage, care vrea să crească productivitatea angajaților;
  • Nutrifitbox, livrare de meniuri sănătoase pentru toată ziua;
  • PAY24, implică o modalitate de a-ți gestiona facturile de oriunde;
  • Cleverwash, care dezvoltă soluții dedicate spălătoriilor auto.

Mezzoport și Engage – startup-urile câștigătoare

Platforma digitală Mezzoport, vine în ajutorul organizatorilor de evenimente prin căutarea și rezervarea locațiilor, serviciilor de catering, foto sau video și divertisment. Astfel, utilizatorul are acces rapid la întreg demersul de contractare. Startup-ul Engage intenționează să crească implicarea și productivitatea angajaților la locul de muncă. Această platformă vizează atât nevoile angajaților, cât și pe cele ale specialiștilor din HR.

Potrivit publicației startup.ro, Demo Night a avut și un invitat special, Raul Popa, CEO și Data Scientist la TypingDNA. În cadrul unui proiect organizat de Res Publica împreună cu Visegrad Fund, Google și Financial Times, cofondatorul startup-ului a reușit să intre pe lista celor mai inovatori europeni.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment