Premiile celei de-a noua ediții a competiției ,,Votat Produsul Anului – Consumatorii premiază inovația” au fost decernate în data de 23 mai 2018.

Gala de premiere a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Aici, 29 de produse au fost câștigătoare, în urma voturilor consumatorilor, primind astfel dreptul de a folosi eticheta “Votat Produsul Anului”  timp de 12 luni, începând cu luna mai.

Băutura vitaminizantă preferată a românilor

La categoria „Băuturi vitaminizante“, câștigătoarea a fost Vitamin Well (Healthy Drinks & Foods). Conform site-ului www.vitaminwell.ro, aceste băuturi au o putere mare de hidratare, îmbogățite cu diferite vitamine și minerale, cu extracte din fructe și plante. Sunt necarbonatate și îndulcite exclusiv cu zahăr din fructe.

Prima gamă de băuturi a fost lansată în Suedia și, ca și restul produselor Vitamin Well, sunt dezvoltate și produse tot în Suedia.

”Vitamin Well reprezintă o alternativă la băuturile răcoritoare îndulcite cu zahăr, un produs care răspunde cerințelor europene în materie de alimentație sănătoasă, dezvoltată de specialiști în nutriție și metabolism”, a declarat Răzvan Iancău, Managing Partner, Healthy Drinks&Foods, distribuitor și detinător al drepturilor brandului Vitamin Well în Romania.

Alți premianți…

• categoria Curaţarea casei: SAVO Detergent Dezinfectant pentru Pardoseli din Lemn (Unilever South Central Europe);

• categoria Detergent de rufe: Ariel 3in1 Pods Lavender Freshness (Procter & Gamble Marketing Romania);

• categoria Odorizant Toaletă: Bref Color Water –  Turquoise Aktiv si Purple Aktiv (Henkel România);

•  categoria Balsam de rufe: Lenor Inspired by Nature (Procter & Gamble Marketing Romania);

• categoria Specialități de Panificație și Patiserie: Boromir Cozonac Pricomigdală (Boromir Ind);

• categoria Desert: Zuzu Dolce Mousse Ciocolată (Albalact);

• categoria Articole hrănire bebeluşi: Aparat de gătit cu abur U-Grow Vaporo (Network One Distribution);

• categoria Scutece bebeluşi: Pampers Pants (Procter & Gamble Marketing Romania).

Restul produselor premiate le găsiți pe site-ul oficial produsulanului.com.

Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. În România, marca “Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008, se află la a noua ediţie şi este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment