Evenimente

4 iulie 2018: Capitala de business a României se mută la Cluj-Napoca

Coordonatele evenimentelor marca Business Days constau în utilitatea, relevanța și actualitatea informațiilor transmise.

Încă din anul 2010, Business Days contribuie la dezvoltarea personală și profesională a sutelor de antreprenori din România, fiind organizate evenimente de anvergură, în cadrul cărora se realizează transferuri importante de informații între participanți, speakeri și moderatori. Mai mult, aceste evenimente reprezintă contextul optim pentru networking, dezvoltarea afacerilor, promovare și inspirație pentru tinerele generații de antreprenori.

Utilitate, relevanță și actualitate

Coordonatele evenimentelor marca Business Days constau în utilitatea, relevanța și actualitatea informațiilor transmise, cât și adaptarea acestora în funcție de cerințele, nevoile și expectanțele participanților la conferințe. Totodată, aceste evenimente au rolul de a oferi soluții, răspunsuri și modele de acțiune pentru problemele și situațiile dificile care pot apărea în fiecare parcurs antreprenorial.

Vin cu cea mai mare plăcere la Business Days de mai mulți ani și apreciez faptul că s-a dezvoltat ca cel mai important eveniment de business din Romania. Marius Ghenea, Business Angel, Antreprenor în serie

Evenimentele reunesc anual mii de participanți din toată țara, având numeroase motive pentru care să conducă clasamentul în domeniul evenimentelor de business: accesul este de tip MULTIPASSpermițând accesul cu același badge pentru mai multe persoane, dar nu în același timp; manifestările sunt filmate și înregistrate (dacă nu ai putut merge la o anumită manifestare pentru că ai ales alta, poți achiziționa accesul online premium pe platforma video Business Days TV sau DVD-urile din magazinele Business Days), evenimentul este transmis live și include manifestări și workshop-uri din diverse domenii, sesiuni formale de newtworking, cine de tip VIP și, nu în ultimul rând, participanții simt că ajută la formarea culturii antreprenoriale stabile în România, ce o recomandă ca destinație de încredere pentru business.

Business Days Cluj 2018

Business Days Cluj va asigura, astfel, interfața comunicării și interacțiunii dintre antreprenori, manageri, profesioniști și tineri din mediul de business local, regional și național pe subiecte specifice, programate și planificate pe parcursul unei zile întregi.  Invitații evenimentului din data de 28 martie sunt persoane cu activitate semnificativă în antreprenoriat, leadership, marketing, vânzări și HR, printre care îi amintim pe Marius Ghenea (Director de Investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners, antreprenor), Eusebiu Burcaș (Fondator Burcash – Managementul Banilor), Wargha Enayati (Healthcare Business Innovator, Founder, Fundația Regina Maria),  Dragoș Anastasiu (Owner, Eurolines Romania), Dan Isai  (Antreprenor, Salad Box), Sorin Faur (Academia de HR, fondator) și Alex Cernătescu (CEO & Head of Strategy). Vezi care sunt toți speakerii evenimentului dând click aici.

Am avut plăcerea să particip la multe ediții marca Business Days și am fost plăcut surprins să constat că fiecare ediție e din ce în ce mai bună și mai aglomerată. La fiecare ediție, speakerii se străduiesc să fie cât mai creativi și să facă prezentări cât mai spectaculoase, ceea ce cred că este unul dintre motivele acestui succes fulminant. Un alt motiv, poate cel mai important, este capacitatea de a mobiliza audiența, ceea ce este absolut fantastic. Cristian Nacu, Entreprise Investors

Începutul evenimentului  va fi marcat de sesiunea de networking, urmată de sesiunile de dezvoltare personală și o serie de conferințe, workshop-uri, masterclass-uri și sesiuni speciale de antreprenoriat, susținute de către cei mai apreciați antreprenori din România:

  • Conferința „Viitorul. Provocare sau oportunitate?”
  • Conferința „Smart living. Smart business. Smart city”
  • Sesiune specială (antreprenoriat): Piața. Clienții. Concurența
  • Masterclass (Business Development): Managementul schimbărilor comportamentale ale echipei de management
  • Workshop-uri de Marketing&Sales, HR&Leadership, Management&Strategie

Cum anume sunt alese aceste teme de discuție? Ei bine, temele manifestărilor sunt alese în urma rezultatelor cercetării de piață și interviurilor desfășurate; astfel, discuțiile vor avea ca punct de reper problematici și aspecte „de realitate” din mediul de business din România

Tipuri de acces

  1. 1NSPIRING WORKSHOP: pentru antreprenorii care vor să își creeze un model de afaceri bazat pe o metodologie  testată și validată de mii de antreprenori la nivel global;
  2. Business Starter, pentru cei interesați de dezvoltarea abilităților și competențelor manageriale/ de antreprenoriat;
  3. Professional Development, potrivit celor care vor să își dezvolte abilitățile profesionale, în special de  marketing, sales, leadership etc.
  4. BUSINESS DEVELOPMENT, dedicat celor care vor să își ducă afacerile la nivelul următor și caută modalități de dezvoltare a business-ului, atât în interiorul organizației, cât și in exteriorul acesteia.

După cum putem observa, accentul nu este pus doar pe afaceri sau dezvoltare personală. Accentul este dispus, simultan, în trei arii de interes: dezvoltare profesională, dezvoltare personală și dezvoltarea propriei afaceri. Manifestările de la Business Days Cluj 2018 vor fi de tipul prezentărilor din conferințe, sesiuni speciale interactive, workshop-uri, dezbateri; cu un conținut educațional mai ridicat vor fi sesiuni de training și masterclass, iar manifestările ce au rolul recunoașterii oportunităților de business vor fi sesiunile de networking formal și informal.

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment