Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) organizează mâine o discuție online “Pulsul Pieței financiare în context COVID-19”, unde se va vorbi despre ce se întâmplă în piețele globale în contextul Covid-19 și cât de conectată este piața din România la trendurile internaționale.

Participanti la discutie vor fi reprezentanții Bursei de Valori București, Băncii Naționale a României, Fondului Proprietatea, OTP Asset Mangement și Compania Națională Aeroporturi București despre percepția lor asupra situației actuale și care sunt măsurile implementate și strategia fiecărei organizații pentru perioada următoare.

Totodată, Claire Lavery, Director Executiv Europa & Asia în cadrul Rivel Research, va detalia rezultatele celui mai recent studiu de percepție global cu privire la impactul Covid-19 asupra piețelor financiare și care sunt așteptările comunității de investitori din partea companiilor.

Invitații care se vor alătura discuției, mâine 31 martie, începând cu ora 10.00, sunt:

• Claire Lavery, Rivel Research & IR Society

• Radu Hanga, Președinte CA, BVB

• Adrian Tănase, CEO, BVB

• Cristian Popa, Membru CA, BNR

• Johan Meyer, CEO, Franklin Templeton

• Vlad Stoicescu, Manager Strategie & Conformitate, Compania Națională Aeroporturi București

• Dragoș Manolescu, Deputy CEO, OTP Asset Management

Moderator: Daniela Șerban, ARIR President

Studiul Rivel relevă că 41% din persoanele care lucrează în IR consideră virusul o “problemă foarte serioasă” care amenință economia. În acest context, este esențial să aducem la aceeași masă stakeholderii din piața de capital din România pentru a înțelege care sunt planurile și așteptările. 60% din companii la nivel global consideră că au comunicat foarte transparent cu piața în această perioadă și doar ~30 consideră că informează destul de bine comunitatea de investitorii cu privire la impactul Covid-19.

LIVE-ul va putea fi urmarit pe pagina: Bizis LIVE, Pagina de Facebook ARIR sau Youtube ARIR.

Autor

Pasionat de business si jurnalism

Write A Comment