Conform așteptărilor, cuprul a atins nivelul de rezistență de 297,50 USD și a reușit să îl depășească. Ca rezultat, putem observa semnalul preliminar că prețul cuprului va ținti spre bariera de 300,00 USD, ce va fi atinsă dacă, în săptămâna viitoare se va menține nivelul de 272,70 USD.              

Numai o scădere permanentă sub nivelul prețului de 270 USD în săptămâna viitoare ar putea amenința această structură nouă de creștere care s-ar putea dovedi a fi un impuls pentru a depăși următorul nivel de rezistență locală, care se situează la nivelul de 329,50 USD – Marek Paciorkowski, Director Piețe Financiare, Aforti Exchange

EVOLUȚIA AURULUI

Pentru o perioadă de 6 săptămâni, prețul aurului a oscilat în jurul aceleiași bariere de 1200,00 USD, care corespunde cu minimul din decembrie 2013. Această poziție ar putea avea un rol important în următoarele săptămâni iar dacă prețul ar crește și ar ajunge la nivelul de 1220,00 USD, se va crea un model de grafic foarte larg (și prin urmare puternic) de tipul ‘head and shoulders’.

Dacă acest scenariu de creștere, bazat pe modelul de tip ‘head and shoulders’, va fi efectiv realizat, atunci prețul aurului se va îndrepta spre nivelul de 1512,00 USD, care nu a mai fost văzut în piață în decursul ultimilor 5 ani, declară acesta.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment