Cum ar fi să trimiți instant orice sumă de bani, doar autentificându-te cu Facebook și apăsând Send?

Se întâmplă chiar acum, în România. Start-up-ul îndrăzneț se numește VOLT, realizat pe baza unui parteneriat cu Libra Bank și Mastercard. Cu ajutorul aplicației, poți transfera bani către orice alt card bancar (emis în România), indiferent de oră și de locul în care te afli. E de ajuns să ai aplicația descărcată din Google Play/ App Store și să te conectezi cu Facebook, numărul de telefon, e-mail și cardul bancar.

În limita sătămânală, comisionul este zero și puțin peste (zero) dacă depășești. Ușor de utilizat, aplicația creează condițiile de maximă securitate ale datelor personale, toate tranzacțiile fiind procesate de către cel mai solicitat procesator din țară – Romcard. Peer-2-Peer este sistemul pe care se fundamentează aplicația VOLT și reprezintă o alternativă la cash – poți transfera bani instant între două carduri Mastercard sau Visa, indiferent de bancă.

Cum funcționează? În patru pași simpli:

  1. Descarci aplicația gratuity din Google Play/App Store;
  2. Creezi contul personal (cu e-mail/ cont de Facebook);
  3. Adaugi datele cardului (Meniu – Cardurile Mele – Introduci datele);
  4. GATA de transfer pentru cardurile tale sau pentru prietenii din agenda telefonului tău.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment