Business

Vola.ro a înregistrat pentru prima oară 32.251 de bilete de avion vândute

Vola.ro se află în topul vânzătorilor de bilete de avion low cost și oferă cele mai ieftine bilete pentru companiile Wizz Air și Blue Air.

Vola a înregistrat în luna mai 2018 un număr record în ceea ce privește vânzarea biletelor: peste 30.000 lunar, cu o valoare totală de aproximativ 5,3 milioane de euro, asta însemnând un preț mediu pe bilet de 160 de euro.

Distincții cuvenite

Vola.ro se află în topul vânzătorilor de bilete de avion low cost și oferă cele mai ieftine bilete pentru companiile Wizz Air și Blue Air. Lansat pe 18 aprilie 2007, Vola a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai mari agenții de turism din România, în anul 2010 aceasta primind titlul de “Online Agency of the Year”, iar un an mai târziu, adică în 2011, site-ului i-a fost acordat locul 1 la categoria Technology Fast 50.

Un record neașteptat pentru Vola.ro

Luna mai a fost productivă pentru Vola.ro, vânzând, preponderent, bilete cu destinația București și Cluj Napoca.
Șase euro au încasat cei de la Vola.ro pentru cel mai ieftin bilet din ce-a de-a cincea lună a anului, un bilet low cost pe ruta București – Bruxelles. Cel mai scump bilet vândut în luna mai a costat, însă, 1.770 euro și a fost un bilet cu destinația Cuzco, Peru.

Desi suntem într-o perioadă de maturizare a industriei și de așezare a consumului, fără creșteri galopante, ne bucurăm să observăm că în doi ani de la atingerea pragului de 20.000 de bilete pe lună am depășit și nivelul de 30.000 de bilete pe lună. Mai mult, recordul a fost înregistrat într-o lună fără campanii speciale de vânzare cum s-a întâmplat în 2016 când a fost înregistrat în luna ianuarie, despre care se știe că este luna în care majoritatea companiilor aeriene au promoții”, a declarat Claudia Tocilă, marketing manager Vola.ro

Românii preferă următoarele destinații externe, atunci când vine vorba de călătorii cu avionul: Londra, Milano, Roma, Barcelona, Atena, Bruxelles, Paris și Madrid.

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment